Menu 13-17.08.2018 r

Zamówienia przyjmujemy:

do godziny 12.00 dnia bieżącego -realizacja w godzinach 13.00-14.00

lub

do godziny 13.30 – realizacja w godzinach 14.00-15.00

MINIMALNA KWOTA ZAMÓWIENIA 40,00ZŁ

 

Zupa

cena

II danie dania

cena

III danie

cena

Pon.

Szczawiowa z jajkiem

mała

(200ml):

4,-

duża

(400ml):5,-

I: Karkówka pieczona w sosie własnym, ziemniaki, fasolka szparagowa

II: Pierogi meksykańskie

I: mała porcja:10,-

duża: 15,-

II: duża porcja: 13,-

Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym

 

13,5

Wt.

Barszcz ukraiński

m: 4,-

d: 5,-

I: Cordon blu, ziemniaki, bukiet jarzyn

II: Buritto wieprzowo wołowe z kukurydzą, sałata lodowa z vinegrette

I: m: 10,-

d: 15,-

 

II: 13,-

Gołąbki jarskie w sosie szpinakowym

13,5

Czw.

Brokułowa

m: 4,-

d: 5,-

I: Udziec z indyka w sosie tymiankowym, ziemniaki opiekane, kalafior po wenecku

II: Gulasz wieprzowy, kasza gryczana, surówka z białej kapusty

I: m: 10,-

d: 15,-

 

II: 13,-

Makaron chiński z warzywami z nutą kokosową

13,5

Pt.

Ogórkowa

m: 4,-

d: 5,-

Ryba smażona, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej

 

Sandacz w sosie cytrynowym, ziemniaki, brokuły z wody

I: m:10,-

d: 15,-

 

II: 23-

Kurczak duszony w pomidorach, ziemniaki, surówka

 

13,5

W stałej sprzedaży:

Flaki: 8,50 zł

 

Pierogi z mięsem, ruskie, sezonowo: z jagodami, truskawkami: 14,00 zł/7 szt.

 

Danie dietetyczne: Gotowana pierś z kurczaka, ryż, bukiet jarzyn, sałata lodowa; 15,50 zł

 

Sushi proszę zamawiać dzień wcześniej do 15.00

zestaw I 14szt. 23zł: hosomaki 6szt, futomaki 3szt, california maki 3szt, nigiri 2szt:

zestaw II 18szt. 28zł:hosomaki 8szt, futomaki 4szt, california maki 6szt.

zestaw III 10szt.19zł: hosomaki 4szt, futomaki 4szt, california maki 2szt

Przy zamówieniu minimum 3 dużych po 15 zł - do każdego dania mała zupa gratis!!!

lub przy zamówieniu 5 dużych dań po 15 zł 5% rabatu!!!