Szkolenia i konferencje
Nasza firma organizuje różnego rodzaju obsługę szkoleń i konferencji. Menu ustalamy indywidualnie z klientem w zależności od czasu trwania konferencji czy szkolenia jak również budżetu który firma chce przeznaczyć na ten cel. Przedstawiamy przykładowe menu które oczywiście możemy dostosować do potrzeb klienta.
Przykładowe menu
Serwis kawowy
- Kawa,
- Herbata (czarna, zielona, owocowa)
- dodatki (cukier, mleko, cytryna)
- Woda gazowana i niegazowana
- Soki pomarańczowy i z czarnej porzeczki
- Kruche ciasteczka
- Mini pączki
- Mini ptysie
- Mini drożdżówki
- Patera owoców sezonowych
Cena: Od 12 zł do 35 zł/os.
Deser
- Ciasta domowe:
- Sernik
- Szarlotka
- Ciasto czekoladowe z gruszką
- Babeczki orzechowe, czekoladowe, z owocami
- Musy czekoladowe, owocowe
- Owoce filetowane
Cena: od 4 do 10 zł/os. |
Przekąski zimne (do wyboru)
- Tartoletki z musem z indyka z żurawiną i miętą
- Roladki ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
- Roladki z mięsem i śliwką wędzoną
- Kanapeczki bankietowe z:
- łososiem wędzonym, cytryną i koperkiem
- salami, oliwkami i szczypiorkiem
- mozzarellą, suszonymi pomidorami i kiełkami lucerny
- szynką wędzoną, pomidorkiem cherry i natką
- serem brie, pesto bazyliowym i żurawiną
- serem żółtym, ogórkiem i koperkiem
Cena: od 3,50 zł do 7 zł/szt |
Lunch
Dania gorące (do wyboru)
- Polędwiczki wieprzowe nadziewane suszonymi pomidorami w sosie winno-szałwiowym
- Filet z indyka w ziołach w sosie estragonowym
- Filet z kurczaka z pieczarkami w sosie gorgonzola
- Schab ze śliwką w sosie z czerwonego wina
- Pulpeciki wołowo wieprzowe pieczone w ziołach prowansalskich w sosie paprykowym
- Miruna w sezamie w sosie pomarańczowym
- Sola w sosie koperkowym
- Danie wegetariańskie: Pierogi z kurkami i cebulką
- Danie wegetariańskie: Bataty pieczone z pesto pietruszkowym, granatem i serem feta
- Danie wegetariańskie: Kopytka w szafranie z cukinią, pomidorami suszonymi i kurkami
- Danie wegetariańskie: Farfalle w sosie pomodoro z bakłażanem, warzywami i świeżą bazylią
Dodatki (do wyboru)
Ziemniaki z koperkiem, Ziemniaki opiekane po staropolsku, Ryż szafranowy, Kuskus z nacią pietruszki, Marchewka baby z tymiankiem i selerem naciowym, Warzywa na parze z masłem i ziołami prowansalskimi, Kalafior po wenecku z czarnymi oliwkami, Brokuł z masłem i migdałami
Cena: od 20 do 40 zł/os. |