Posiłki regeneracyjne dla pracowników fizycznych

Przykładowe menu

PONIEDZIAŁEK

Zupa:

Jarzynowa

II danie:

Pyzy z mięsem okraszone cebulką i boczkiem

WTOREK

Zupa:

Krupnik

II danie:

Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym, ziemniaki

 

ŚRODA

Zupa:

Fasolowa

II danie:

Pieczeń rzymska w sosie chrzanowym, ziemniaki, surówka z ogórków po szwedzku

 

CZWARTEK

Zupa:

Zacierkowa

II danie:

Kotlet mielony, ziemniaki, surówka z marchewki

 

PIĄTEK

Zupa:

Pieczarkowa

II danie:

Łopatka wieprzowa w warzywach, ziemniaki, surówka z białej kapusty 

Cena:

Zupa (500 ml): 6 zł

II danie: min. 10 osób – 15 zł;  poniżej 10 osób – 16,50 zł

lub

                                   Zestaw: zupa (300 ml) + II danie:                                               

   min. 10 osób – 18 zł ;  poniżej 10 osób – 16,50 zł

Cena uzależniona od ilości zamówień i długości zawarcia umowy.