Menu – Boże Narodzenie 2020Rodzaje dań i ilości według indywidualnych uzgodnień I PROPOZYCJA – MENU TRADYCYJNE
Ceny (dla 15 osób): 38 zł menu bez zastawy i obrusów (w lunchboxach) 41 zł z zastawą jednorazową Obrusy (2 szt) – 60 zł Zastawa – 90 zł (dla 15 osób)
II PROPOZYCJA – WIGILIJNE FINGER FOOD
– wędzonym pstrągiem i kawiorem – ze śledziem i ogórkiem – paluszkami krabowymi na musie z limonki
-pasztetem i grzybkiem marynowanym – roladką ze schabu i śliwką suszoną – szynką wędzoną i pomidorkiem koktajlowym
Ceny (dla 15 osób): 48 zł menu bez zastawy i obrusów (w lunchboxach i styropianach) 51 zł z zastawą jednorazową Obrusy (2 szt) – 60 zł Zastawa – 90 zł (dla 15 osób) |
III PROPOZYCJA – PÓŁMISKI TARTINEK WIGILIJNYCH Półmisek tartinek 30 szt – 95 zł
– pstrągiem w ziołach i kawiorem – ze śledziem i świeżym ogórkiem – łososiem wędzonym, cytryną i koperkiem – paluszkami krabowymi na musie z limonki -pasztetem i grzybkiem marynowanym – roladką ze schabu i śliwką suszoną – szynką wędzoną i pomidorkiem koktajlowym – pastą z ciecierzycy z rzodkiewką (wegańska) – pastą z białej fasoli i świeżym majerankiem (wegańska) Zamówienie na minimum 30 szt, 4 rodzaje do wyboru
IV PROPOZYCJA – PRZEKĄSKI WIGILIJNE
– w oleju z cebulką – 5 zł (80g) (z cytryną i świeżo mielonym pieprzem) – w śmietanie z jabłkiem – 5 zł (80g) (z sosem śmietanowo jogurtowym z jabłkiem) – w stylu włoskim – 5 zł (80g) (z suszonym pomidorem, koprem i oliwą)
Ceny dotyczą 1 porcji, przekąski podane na tacach jednorazowych Zamówienie na minimum 10 osób, 4 rodzaje do wyboru. Opłatek, stroik świąteczny- 35 zł Transport poza Wilanowem- 50 zł Obsługa kelnerska- 30 zł/h Ceny do negocjacji Zamówienia przyjmujemy dla minimum 10 osób do 14 grudnia 2020. |