Wigilia

Menu – Boże Narodzenie 2020

Rodzaje dań i ilości według indywidualnych uzgodnień

I PROPOZYCJA – MENU TRADYCYJNE

  • Ryba po grecku (1 porcja/os. (100g))
  • Śledź w oleju i śmietanie (1 porcja/os. (80g))
  • Ryba faszerowana z rodzynkami w galarecie (1 porcja/os. (100g))
  • Pierogi z kapustą i grzybami (5 szt/os)
  • Barszcz czerwony tradycyjny (250 ml/os.)
  • Pieczywo, chrzan
  • Piernik, sernik (2 szt/os.)

Ceny (dla 15 osób):

38 zł menu bez zastawy i obrusów (w lunchboxach)

41 zł z zastawą jednorazową

Obrusy (2 szt) – 60 zł

Zastawa – 90 zł (dla 15 osób)

II PROPOZYCJA – WIGILIJNE FINGER FOOD

  • Łosoś marynowany w cieście naleśnikowo ziołowym (1 porcja/os)
  • Tartinki wigilijne z: (2 szt/os)

– wędzonym pstrągiem i kawiorem

– ze śledziem i ogórkiem

– paluszkami krabowymi na musie z limonki

  • Tartoletki z musem z indyka i żurawiną (2 szt/os.)
  • Tartinki mięsne z: (2 szt/os)

-pasztetem i grzybkiem marynowanym

– roladką ze schabu i śliwką suszoną

– szynką wędzoną i pomidorkiem koktajlowym

  • Barszcz czerwony (250 ml/os)
  • Pasztecik z kapustą i grzybami (2 szt/os)
  • Pieczywo, chrzan
  • Piernik, sernik (2 szt/os)

Ceny (dla 15 osób):

48 zł menu bez zastawy i obrusów (w lunchboxach i styropianach)

51 zł z zastawą jednorazową

Obrusy (2 szt) – 60 zł

Zastawa – 90 zł (dla 15 osób)

III PROPOZYCJA – PÓŁMISKI TARTINEK WIGILIJNYCH

Półmisek tartinek 30 szt – 95 zł

  • Tartinki z:

– pstrągiem w ziołach i kawiorem

– ze śledziem i świeżym ogórkiem

– łososiem wędzonym, cytryną i koperkiem

– paluszkami krabowymi na musie z limonki

-pasztetem i grzybkiem marynowanym

– roladką ze schabu i śliwką suszoną

– szynką wędzoną i pomidorkiem koktajlowym

– pastą z ciecierzycy z rzodkiewką (wegańska)

– pastą z białej fasoli i świeżym majerankiem (wegańska)

Zamówienie na minimum 30 szt, 4 rodzaje do wyboru

IV PROPOZYCJA – PRZEKĄSKI WIGILIJNE

  • Ryba po grecku – 6 zł (100g) (z duszonymi, świeżymi pomidorami i warzywami)
  • Ryba faszerowana – 7 zł (100g) (w winnej galarecie z pomidorkiem i natką)
  • Kurczak w galarecie – 5 zł (100g) (z groszkiem, marchewką i jajkiem)
  • Śledzie w różnych smakach:

– w oleju z cebulką – 5 zł (80g) (z cytryną i świeżo mielonym pieprzem)

– w śmietanie z jabłkiem – 5 zł (80g) (z sosem śmietanowo jogurtowym z jabłkiem)

– w stylu włoskim – 5 zł (80g) (z suszonym pomidorem, koprem i oliwą)

  • Sałatka jarzynowa – 4 zł (70g)
  • Półmisek wędlin – 5 zł/porcja (50g) (szynka babuni, schab pieczony, pasztet ze śliwkami w occie i grzybkami marynowanymi)
  • Pierogi z kapustą i grzybami – 1,50 zł/szt

Ceny dotyczą 1 porcji, przekąski podane na tacach jednorazowych

Zamówienie na minimum 10 osób, 4 rodzaje do wyboru.

Opłatek, stroik świąteczny- 35 zł

Transport poza Wilanowem- 50 zł

Obsługa kelnerska- 30 zł/h

Ceny do negocjacji

Zamówienia przyjmujemy dla minimum 10 osób do 14 grudnia 2020.