Menu Wielkanocne Tradycyjne

Przystawki zimne:
Jaja faszerowane
Jaja z pastą łososiową
Roladki z jajkiem i szynką w galarecie
Tymbaliki rybne z galaretą imbirowo limonkową

Jaja z musem szpinakowym z fetą
Pasztet jajeczny z indykiem
Schab pieczony ze śliwką i grzybami marynowanymi
Sałatka galicyjska (jajeczna)
Sałatka śledziowa z rodzynkami
Wybór pieczywa

Zupa(1 porcja/os.): Barszcz biały z jajkiem i kiełbasą
Deser:
Babka wielkanocna oraz mazurek

Cena:

34 zł/os*- menu bez zastawy (w lunchboxach)

37 zł/os*- z zastawą jednorazową

47 zł/os*- z zastawą jednorazową i obrusami

50 zł/os*- z zastawą porcelanową i obrusami

*cena uzależniona od ilości osób, miejsca dostawy/wykonania usługi, zawiera jaja do podziału

 

Transport poza Wilanowem- 50 zł

Obsługa kelnerska- 30 zł/h



Menu Wielkanocne typu cocktail Wykwintne

Przystawki (po 1 porcji/os):
Jajka z pastą łososiową
Tartoletki z musem z indyka
Mini tościki z pastą tuńczykową
Jaja ze szpinakiem i fetą
Mini ptysie z jajkiem i anchois
Kanapeczki bank
ietowe z pasztetem i piklami
Tartinki z łosiem i kawiorem
Jaja przepiórcze w koszulkach zapiekane na łososiu wędzonym
Roladka z łososia i halibuta w otoczce grillowanej cukinii
Krewetki na ogórku z kremem śmietanowo - cytrynowy
Jaka przepiórcze na szpinaku z ricottą w pomidorze
Pasztet z zająca glazurowany podany na chlebkach razowych
Grillowana biała kiełbasa z tartym chrzanem na pumperniklu
Łódeczki cukinii z :
sałatką z indyka i marynowaną dynią,
sałatką tuńczykowo - jajeczną z kiełkami lucerny

Zupa (do wyboru- 1 porcja/os):

Żurek staropolski z białą kiełbasą

Krem szpinakowy z wędzonym łososiem i grzankami

Deser (po 1 porcji/os):

Mazurek, Sernik, Babka piaskowa

 

Cena:

57 zł/os*- menu bez zastawy (w lunboxach)

60 zł/os*- z zastawą jednorazową

70 zł/os*- z zastawą jednorazową i obrusami

73 zł/os*- z zastawą porcelanową i obrusami

*cena uzależniona od ilości osób, miejsca dostawy/wykonania usługi, zawiera jaja do podziału

 

Transport poza Wilanowem- 50 zł

Obsługa kelnerska- 30 zł/h