Menu

Menu 6-10.07

Zupa II danie III danie
Pon. Zacierkowa

I: Szynka w sosie własnym, ziemniaki, kalafior

II: Pyzy z mięsem

Makaron z serem i truskawkami
Wt. Kapuśniak z młodej kapusty

I:Kotlet z kurczaka, ziemniaki, bukiet jarzyn

II: Pulpety w sosie, ziemniaki, mizeria

Naleśniki ze szpinakiem i fetą
Śr Koperkowa

I: Grillowany filet kurczaka z sosem czosnkowym, ziemniaki, marchewka baby

II: Pieczeń wieprzowa, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej

Pierogi z kaszą gryczaną i twarogiem
Czw. Jarzynowa

I: Udko kurczaka, ziemniaki, fasolka szparagowa

II: Kotlet mielony, ziemniaki, surówka z młodej kapusty

Gołąbki jarskie z sosem pomidorowym
Pt. Botwinka z jajkiem

Miruna smażona, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej

Sandacz smażony, ziemniaki, jarzyny z wody

Krokiety z mięsem, surówka